Scrisoare către tine

Anunțuri / comunicate Decembrie 20, 2017

"Căci flămând am fost și Mi-ați dat să mănânc; însetat am fost și Mi-ați dat să beau, străin am fost și M-ați primit; Gol am fost, și M-ați îmbrăcat; bolnav am fost și M-ați cercetat; în temniță am fost și ați venit la Mine..." Sfânta Evanghelie după Matei, Capitolul 2 I, versetele 35-35

 

Redirecționează 20% din impozitul pe profit, sau 2% din impozitul pe venit pentru o cauză umanitară

 

Stimate Domn sau Doamnă

 

      Aveți posibilitatea de a ajuta parohia Glăvănești, fără a face un efort financiar suplimentar. Suma donată ar reprezenta plățile către bugetul de stat, pentru impozitul pe profit sau venit.

      De ce să nu hotărâți dumneavoastră cum anume să fie cheltuiți banii ce vor ieși din visteria firmei pe care o conduceți?

      Parohia Glăvănești din comuna Andrieșeni, Județul Iași, este o comunitate oropsită de lipsa unei infrastructuri rutiere și de o poziționare defavorabilă față de cele couă centre urbane, Iași și Botoșani. Atașăm acestei solicitări, câteva materiale în care vă descriem succint activitățile noastre pastoral-misionare.

      Dacă v-am convins că merită să fiți alături de noi, vă propunem să redirecționați până la 20% din impozitul pe profit, sau 2% din impozitul pe venit, către parohia Glăvănești, cod fiscal 16564871, cont bancar RO 30 BRDE240SV52348322400, cod poștal 707014.

       În continuare vă vom oferi câteva informații utile, ce considerăm că dacă nu le cunoașteți deja atunci vă vor ajuta în luarea unei decizii mutual benefice.

       Conform legii sponsorizării ( Legea 32/1994), Codului de procedură fiscală și normelor de aplicare a Legii 227/2015 parametrii ce trebuie respectați pentru ca sumele donate să fie deductibile 100% sunt:

  • Maxim 3 la mie din cifra de afaceri anuală;
  • Maxim 20% din impozitul de profit aferent anului fiscal în curs (2017 în acest caz);
  • Plățile, ajutorul material (cărți, bunuri de orice fel, alimente, etc.) să fie efectuate/livrate până la data de 31.12.2017
  • Puteți redirecționa toată suma către o singură organizație sau la fel de bine puteți să le împărțiți suma către mai multe organizații non-profit, cu condiția respectării restricțiilor de mai sus.

        În speranța că demersul nostru va găsi un răspuns, primiți vă rog mulțumirile noastre. 

        Vă doresc o sărbătoare a Nașterii Domnului cu multă pace sufletească și un Nou An cu nădejde și împliniri frumoase în viața proprie a familiei, a Bisericii și a Neamului.

 

Cu stimă,

preot Pavel Radu Alexandru

Contact mobil: 0743465521

e-mail: missionpaxro@yahoo.co.uk 

 

Citește alte articole despre: 2%, 20%, impozit, ajutor, Glăvănești